Weroniczka

Weroniczka

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 148]

Pieczarkowo-selerowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Szybka w przygotowaniu i wszystkim smakuje

Pieczarkowo-selerowa

Składniki:

Pieczarkowo-selerowa

 

  • 1 litrowy słoik pieczarek marynowanych
  • 1 litrowy słoik selera marynowanego
  • puszka kukurydzy
  • puszka fasolki czerwonej
  • 7 ugotowanych na twardo jajek
  • 1 duże kwaskowe jabłko
  • majonez
  • musztarda
  • sól i pieprz

Sposób przygotowania:

Pieczarkowo-selerowa
Pieczarki osączamy i kroimy w grubą kostkę, kukurydzę, selera i fasolkę również osączamy.
Jabłko, cebulę i jajka obieramy i kroimy w kosteczkę. Łączymy z majonezem i doprawiamy. Mieszamy całość.