patunia87

patunia87

Złoty Ekspert
[Przepisów: 675]

Pieczona wołowina z warzywami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 2
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Proste, lekkie danie z mięsem wołowym oraz warzywami. Mięso jest delikatne i miękkie. Smaczne z warzywami dla każdego.

Pieczona wołowina z warzywami Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Pieczona wołowina z warzywami

 

Sposób przygotowania:

Pieczona wołowina z warzywami
Mięso myję i kroję w kostkę. Doprawiam. Do worka przekładam mięso oraz warzywa. Zamykam worek.

Następnie wkładam do piekarnika. Piekę ok 50 min w 180 dtopniach.

Kaszę jęczmienną gotuję tak jak w instrukcji na opakowaniu.

Upieczone mięso z warzywami podaję z kaszą jęczmienną polaną sosem z mięsa. Pyszne danie.
Pieczona wołowina z warzywami
Upieczone mięso z warzywami przekładam do worka.

Tagi:

wołowina