Sposób przygotowania:
Pierniczkowe ciasteczka z cukierkami
1. Margarynę, cukier puder, mąkę i proszek do pieczenia dać do miski.
2. Margarynę z tymi składnikami rozcierać opuszkami palców, aż powstaną małe grudki.
3. Następnie dodać jajko i zagnieść ciasto.
4. Z ciasta formować małe kuleczki i delikatnie je rozpłaszczyć. Do ciasteczek wbić kolorowe cukierki.
5. Z kolei ciasteczka ułożyć na blaszce i piec przez około 20 minut w 180 stopniach.
6. Wyjąć ciastka. Gotowe. Smacznego.
2. Margarynę z tymi składnikami rozcierać opuszkami palców, aż powstaną małe grudki.
3. Następnie dodać jajko i zagnieść ciasto.
4. Z ciasta formować małe kuleczki i delikatnie je rozpłaszczyć. Do ciasteczek wbić kolorowe cukierki.
5. Z kolei ciasteczka ułożyć na blaszce i piec przez około 20 minut w 180 stopniach.
6. Wyjąć ciastka. Gotowe. Smacznego.