Sposób przygotowania:
Pierś z kurczaka ala szaszłyk
1. Pierś kroimy w paseczki długie.
2. Pierś kroimy w paseczki długie.
3. Zanurzamy w winie białym i zostawiamy na godzinę w lodówce.
4. Wyjmujemy z marynaty pierś i kładziemy na patelnie podlewamy winem .
5. Usmażone szaszłyki podajemy z ziemniakami i sałatka z pomidora .
2. Pierś kroimy w paseczki długie.
3. Zanurzamy w winie białym i zostawiamy na godzinę w lodówce.
4. Wyjmujemy z marynaty pierś i kładziemy na patelnie podlewamy winem .
5. Usmażone szaszłyki podajemy z ziemniakami i sałatka z pomidora .
![Pierś z kurczaka ala szaszłyk Pierś z kurczaka ala szaszłyk](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/piers-z-kurczaka-ala-szaszlyk-240762.jpg)
![Pierś z kurczaka ala szaszłyk Pierś z kurczaka ala szaszłyk](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/piers-z-kurczaka-ala-szaszlyk-240763.jpg)
![Pierś z kurczaka ala szaszłyk Pierś z kurczaka ala szaszłyk](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/piers-z-kurczaka-ala-szaszlyk-240764.jpg)
![Pierś z kurczaka ala szaszłyk Pierś z kurczaka ala szaszłyk](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/piers-z-kurczaka-ala-szaszlyk-240765.jpg)