Sposób przygotowania:
Placuszki bananowo-kokosowe z mąką lnianąMasa:
![Placuszki bananowo-kokosowe z mąką lnianą Placuszki bananowo-kokosowe z mąką lnianą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/placuszki-bananowo-kokosowe-z-maka-lniana-493992.jpg)
Wszystkie składniki zblendować do uzyskania jednolitej konsystencji.
Smażenie:
![Placuszki bananowo-kokosowe z mąką lnianą Placuszki bananowo-kokosowe z mąką lnianą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/placuszki-bananowo-kokosowe-z-maka-lniana-493993.jpg)
Na patelni rozgrzać odrobinę oleju kokosowego i łyżką stołową wykładać niewielkie porcje ciasta, które można odrobinę spłaszczać.
Placki należy smażyć z obu stron na na rumiano.
Podanie:
![Placuszki bananowo-kokosowe z mąką lnianą Placuszki bananowo-kokosowe z mąką lnianą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/placuszki-bananowo-kokosowe-z-maka-lniana-493994.jpg)
W razie potrzeby placki odsączyć z nadmiaru tłuszczu i podawać bezpośrednio po przygotowaniu.
Na zimno również są smaczne.
gusia1000