Sposób przygotowania:
Płatki ryżowe z serem i kiwi
Do rondelka wlewamy mleko i gotujemy je. Do gotującego mleka wsypujemy płatki ryżowe i gotujemy ok 2 minut cały czas mieszając. Ser biały przekładamy do miseczki i rozgniatamy widelcem i mieszamy z łyżką miodu. Owoc kiwi obieramy i kroimy na małe kawałeczki. Do sera dodajemy lekko przestudzone płatki ryżowe i kiwi. Całość mieszamy, posypujemy swoimi ulubionymi bakaliami, u mnie posypane rodzynkami, makiem i sezamem.
![Płatki ryżowe z serem i kiwi Płatki ryżowe z serem i kiwi](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/platki-ryzowe-z-serem-i-kiwi-157573.jpg)
![Płatki ryżowe z serem i kiwi Płatki ryżowe z serem i kiwi](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/platki-ryzowe-z-serem-i-kiwi-157574.jpg)
![Płatki ryżowe z serem i kiwi Płatki ryżowe z serem i kiwi](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/platki-ryzowe-z-serem-i-kiwi-157575.jpg)
![Płatki ryżowe z serem i kiwi Płatki ryżowe z serem i kiwi](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/platki-ryzowe-z-serem-i-kiwi-157576.jpg)