Madija

Madija

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 801]

Książka Kucharska: Desery lodowe Zielonej Budki

Płonące lody z owocami

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 12

Takie lody zachwycą gości na każdej imprezie;)

Płonące lody z owocami

Składniki:

Płonące lody z owocami

 

 

Sposób przygotowania:

Płonące lody z owocami
Banany obrac i pokroić w plasterki. Brzoskwinie i ananasy pokroić w kostkę. Na dół pucharka nałożyć lody waniliowe, a na nie orzechowe. Na lody dać owoce. Kostkę cukru położyć na owocach i polac spirytusem, aby nasiakła, ale nie rozpadła się. Tuż przed podaniem na stół cukier podpalić. Najlepiej podawać wieczorem gdy jest już ciemno;)

Tagi:

lody lody