Sposób przygotowania:
Połówki brzoskwiń z fetą.
Brzoskwinie opłukać dokładnie w bieżącej wodzie,przekroić i usu-
-nąć pestki i ogonki,nieco wydrążyć,by pomieścić farsz serowo-miętowy.Samą fetę pokroić w średnią kostkę i dodać świeże,opłuk-
-ane listki mięty lub melisy,które można porwać na strzępki i zmieszać z fetą.Napełnić farszem połówki owoców i skropić sokiem wyciśniętym z cytryny przed podaniem.
-nąć pestki i ogonki,nieco wydrążyć,by pomieścić farsz serowo-miętowy.Samą fetę pokroić w średnią kostkę i dodać świeże,opłuk-
-ane listki mięty lub melisy,które można porwać na strzępki i zmieszać z fetą.Napełnić farszem połówki owoców i skropić sokiem wyciśniętym z cytryny przed podaniem.