Sposób przygotowania:
Pomidory z fetą i kiełkami
Pomidory z Fetą i kiełkami przygotowujemy na dwóch talerzach. Pomidory obieramy ze skórki i kroimy w cienkie plasterki.
Układamy na talerzach.+ Ser Feta również kroimy w plasterki i układamy na talerzach, tak żeby jeden plasterek zachodził na drugi.
Do miseczki wlewamy olej i wodę, wsypujemy sos i dokładnie mieszamy. Gotowym sosem polewamy pomidory i ser.
Wierzch naszego dania posypujemy kiełkami rzodkiewki - najlepiej swojskimi.
Układamy na talerzach.+ Ser Feta również kroimy w plasterki i układamy na talerzach, tak żeby jeden plasterek zachodził na drugi.
Do miseczki wlewamy olej i wodę, wsypujemy sos i dokładnie mieszamy. Gotowym sosem polewamy pomidory i ser.
Wierzch naszego dania posypujemy kiełkami rzodkiewki - najlepiej swojskimi.