Sposób przygotowania:
Sałatka brokułowa z fetą i czarnuszką
Brokuł gotujemy do miękkości (uwaga aby się nie rozpadał) w lekko osolonej wodzie, wyciągamy do zimnej wody i odcedzamy, dzielimy na małe różyczki i przekładamy do miski.
Pomidory myjemy, kroimy na księżyce, dodajemy do brokuła i delikatnie mieszamy.
Paprykę czerwoną myjemy, oczyszczamy z nasion i kroimy w kostkę, dodajemy do pozostałych warzyw.
Na wierzch posypujemy pokrojony w kosteczkę ser feta, delikatnie mieszamy - posypujemy całość czarnuszką i podajemy.
Smacznego.
Pomidory myjemy, kroimy na księżyce, dodajemy do brokuła i delikatnie mieszamy.
Paprykę czerwoną myjemy, oczyszczamy z nasion i kroimy w kostkę, dodajemy do pozostałych warzyw.
Na wierzch posypujemy pokrojony w kosteczkę ser feta, delikatnie mieszamy - posypujemy całość czarnuszką i podajemy.
Smacznego.