Sposób przygotowania:
Proste spaghetti dla każdego
Makaron gotuję w osolonej Al dente z dodatkiem łyżeczki oleju. Odcedzam.
Na patelni rozgrzewam olej, dodaję przeciśnięty przez praskę czosnek oraz bardzo drobno posiekaną cebulę. Smażę na rumiano. Następnie dodaję mięso. Smażę między czasie dodaję przyprawy.
Kiedy mięso będzie usmażone dodaję mix warzyw mrożonych oraz przecier pomidorowym.
Doprawiam według smaku. Zmniejszam ogień, duszę ok 10 min.
Na koniec dodaję drobno posiekaną natkę pietruszki oraz bazylię.
Sos przelewam do makaronu i mieszam. Posypuję serem żółtym tartym.
Na patelni rozgrzewam olej, dodaję przeciśnięty przez praskę czosnek oraz bardzo drobno posiekaną cebulę. Smażę na rumiano. Następnie dodaję mięso. Smażę między czasie dodaję przyprawy.
Kiedy mięso będzie usmażone dodaję mix warzyw mrożonych oraz przecier pomidorowym.
Doprawiam według smaku. Zmniejszam ogień, duszę ok 10 min.
Na koniec dodaję drobno posiekaną natkę pietruszki oraz bazylię.
Sos przelewam do makaronu i mieszam. Posypuję serem żółtym tartym.