Sposób przygotowania:
Spaghetti po węgiersku
1. Wszystkie warzywa kroję w małą kostkę. Mięso mielone razem z cebulą przekładam na patelnię. Wlewam oliwę. Smażę na małym ogniu około 5 minut.
2. Mięso podlewam niewielką ilością wody. Dodaję cukinię oraz papryki. Wszystko razem duszę 5 minut. Dodaję pomidory. Duszę kolejne 10 minut. Sos doprawiam do smaku solą, pieprzem, oregano i bazylią.
3. Spaghetti gotuję według przepisu na opakowaniu. Ugotowany makaron wykładam na talerz. Na środek nakładam porcję przygotowanego sosu. Podaję.
2. Mięso podlewam niewielką ilością wody. Dodaję cukinię oraz papryki. Wszystko razem duszę 5 minut. Dodaję pomidory. Duszę kolejne 10 minut. Sos doprawiam do smaku solą, pieprzem, oregano i bazylią.
3. Spaghetti gotuję według przepisu na opakowaniu. Ugotowany makaron wykładam na talerz. Na środek nakładam porcję przygotowanego sosu. Podaję.
SylaUla
Czekoladka 2