Sposób przygotowania:
Przekąska z nadzianych wrapów
Mięsko z kurczaka oczyszczam, kroję w paseczki. Wrzucam do miski, wlewam 3 łyżki oleju, dosypuję sól, pieprz i paprykę wędzoną i mieszam. Odstawiam do lodówki na 1-2h. Następnie wrzucam na patelnie i smażę do ścięcia mięsa. Wrapa smaruję najpierw ketchupem i majonezem (paski wzdłuż). Awokado obieram i kroję w paski. Układam w linii pionowej na brzegu placka-wrapa. obok mięso. Rozkładam liść kapusty pekińskiej, 2 plasterki sera i dwa szynki. Szynkę można zastąpić np salami. Lub zrobić kilka odmian wrapów. Całość solidnie i mocno zaciskam i zwijam. Zapiekam w piecu jakieś 10-15 minut w temperaturze 180c. Po wyjęciu każdego zwiniętego wrapa dzielę i kroję na 4 części. Każdą część przebijam wykałaczką. Gotowe!