iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Przystawka z biodrówką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Fajna przystawka -smaczna .

Przystawka z biodrówką

Składniki:

Przystawka z biodrówką

 

  • 1 szt pomidor,
  • 1/4 szt cukinia,
  • 1 szt biodrówka,
  • 1/4 szt feta,
  • natka pietruszki,
  • oliwa,
  • sól czosnkowa
  • przyprawa uniwersalna np kucharek

 

Sposób przygotowania:

Przystawka z biodrówką
Biodrówke gotujemy w wodzie z dodatkiem kucharka . Wywar możemy wykorzystać do zrobienia zupy.Ugotowane mięso kroimy na kawałki . Pomidora myjemy kroimy w plasterki .Cukinię także myjemy i nie obieramy z skórki i kroimy w plasterki ,układamy na talerzu .Fetę kroimy w kostkę .Na pomidory na środek układamy mięsko ,na pomidora kostki fety .Oliwę solimy i kropimy przestawkę .Ozdabiamy natką pietruszki .