Sposób przygotowania:
Pszczółka
Wykonanie
Białka ubić na sztywno dodać cukier+żółtka+mąkę +ciepły roztopiony tłuszcz + kakao rozrobione w mleku i na koniec proszek
Góra ciasta
1 k palmy
1 szklanka cukru
2 łyżki miodu
1 szklanka rodzynek
1 szklanka wiórek kokosowych]
25 dkg orzechów
Wykonanie
Wszystkie składniki włożyć do garnka , dokładnie wymieszać , nie gotować ale dobrz dobrze rozpuścić cukier .Ciasto podpiecz około 15 minut,następnie włożyć farsz i piec około 25 minut
Białka ubić na sztywno dodać cukier+żółtka+mąkę +ciepły roztopiony tłuszcz + kakao rozrobione w mleku i na koniec proszek
Góra ciasta
1 k palmy
1 szklanka cukru
2 łyżki miodu
1 szklanka rodzynek
1 szklanka wiórek kokosowych]
25 dkg orzechów
Wykonanie
Wszystkie składniki włożyć do garnka , dokładnie wymieszać , nie gotować ale dobrz dobrze rozpuścić cukier .Ciasto podpiecz około 15 minut,następnie włożyć farsz i piec około 25 minut