marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Puree ziemniaczano-kokosowe.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Do garnuszka średniego wlać odmierzoną ilość wody z filtra,zagot- -ować lekko i wsypać z opakowania puree równocześnie z wiórkami.Zamieszać

Puree ziemniaczano-kokosowe.

Składniki:

Puree ziemniaczano-kokosowe.

 

  • 2-3 torebki puree ziemniaczanego,
  • 200 g.wiórków kokosowych,
  • 500 ml.wody,
  • sól.

Sposób przygotowania:

Puree ziemniaczano-kokosowe.
Do średniego garnuszka wlać odmierzoną ilość wody z filtra i zag-
-otować lekko,aż zabulgocze.Wsypać z torebki zawartość do wody
wraz z wiórkami kokosowymi,posolić i zamieszać,aż woda się wchłonie całkowicie w danie.Z pozostałą ilością puree i wiórkami
zrobić tak samo i podawać.