Sposób przygotowania:
Pyszne roladki z młodą kapustką
1. Kroimy mięso w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz sola.
2. Obraną cebulę drobno kroimy i prażymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojoną drobno kapustę oraz pokrojoną w paseczki paprykę, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Pod koniec prażenia dodajemy serek topiony, mieszamy do chwili roztopienia się sera.
5. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa.
6. Zawijamy brzegi mięsa a później zawijamy roladki, panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku a następnie w bułce tartej.
7. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
8. Roladki gotowe.
9. Smacznego.
2. Obraną cebulę drobno kroimy i prażymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojoną drobno kapustę oraz pokrojoną w paseczki paprykę, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Pod koniec prażenia dodajemy serek topiony, mieszamy do chwili roztopienia się sera.
5. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa.
6. Zawijamy brzegi mięsa a później zawijamy roladki, panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku a następnie w bułce tartej.
7. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
8. Roladki gotowe.
9. Smacznego.
ETAP 1:
ETAP 2: