Sposób przygotowania:
Razowe placuszki z gruszką
Wszystkie składniki (oprócz gruszek) wymieszać za pomocą trzepaczki.
Następnie wmieszać pokrojone w kostkę gruszki. Patelnię rozgrzać z niewielką ilością oleju.
Za pomocą łyżki nakładać porcje ciasta, formując okrągłe placuszki.
Smażyć z obu stron do zezłocenia.
Podawać na ciepło ulubionymi dodatkami. Smacznego!
Następnie wmieszać pokrojone w kostkę gruszki. Patelnię rozgrzać z niewielką ilością oleju.
Za pomocą łyżki nakładać porcje ciasta, formując okrągłe placuszki.
Smażyć z obu stron do zezłocenia.
Podawać na ciepło ulubionymi dodatkami. Smacznego!
Dodatkowo
olej do smażenia
ulubione dodatki, np. miód, owoce, dżem.
Magdalena88
Marika-
mocsłodkości