iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Różowa kanapkowa pasta z jajek

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 8
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Moja propozycja pasty jajecznej , wspaniale nadaje się do każdego rodzaju pieczywa. Wydajna , smaczna i tania.

Różowa kanapkowa pasta z jajek

Składniki:

Różowa kanapkowa pasta z jajek

 

Sposób przygotowania:

Różowa kanapkowa pasta z jajek
Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu obieramy je i ścieramy na tarce duże oczka. Do startych jajek dodajemy serek śniadaniowy kanapkowy i wszystko lekko mieszamy. dodajemy śmietanę i majonez- mieszamy. Następnie dodajemy przecier pomidorowy. Doprawiamy do smaku sola , pieprzem i papryką słodką . Wszystko razem mieszamy i chłodzimy .