iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Kanapkowa pasta z makreli Ewy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Kanapkowa pasta z makreli

Kanapkowa pasta z makreli Ewy

Składniki:

Kanapkowa pasta z makreli Ewy

 

 

Sposób przygotowania:

Kanapkowa pasta z makreli Ewy
Makrelę wędzona dużą lub dwie małe obieramy z skóry . Oddzielamy mięso od ości. Jajka gotujemy w lekko osolonej wodzie na twardo ok 7 min . Po ugotowaniu studzimy,obieramyi kroimy w kosteczkę .Mieszamy widelcem posiekane jajka i mięsem makreli . Dodajemy majonez i pieprz biały lub kolorowy do smaku .Mieszamy .Dodajemy posiekany szczypiorek.Mieszamy i chłodzimy .