Sposób przygotowania:
różowy makaron z dodatkami
•buraka obieramy, ścieramy na tarce,
•makaron gotujemy w osolonej wodzie,
•odcedzamy, przelewamy zimną wodą,
•wrzucamy znów do garnka, dodajemy buraczka i łyżkę oliwy, podgrzewamy mieszając, aż makaron zabarwi się na różowo
•schab kroimy w dość drobną kostkę, przyprawiamy,
•smażymy na patelni,
•pora, cukinie i seler kroimy w plasterki,
•kukurydzę w poprzek i na pół,
•warzywa dodajemy na patelnie, chwilę smażymy,
•dodajemy groszek, przyprawiamy i dodajemy posiekane zioła,
•podajemy na makaronie.
•makaron gotujemy w osolonej wodzie,
•odcedzamy, przelewamy zimną wodą,
•wrzucamy znów do garnka, dodajemy buraczka i łyżkę oliwy, podgrzewamy mieszając, aż makaron zabarwi się na różowo
•schab kroimy w dość drobną kostkę, przyprawiamy,
•smażymy na patelni,
•pora, cukinie i seler kroimy w plasterki,
•kukurydzę w poprzek i na pół,
•warzywa dodajemy na patelnie, chwilę smażymy,
•dodajemy groszek, przyprawiamy i dodajemy posiekane zioła,
•podajemy na makaronie.
Sarenka
kinga
pchelka79
Książę z bajki