KRISTOFE

KRISTOFE

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 336]

Ruloniki z parmeńskiej na francuzie.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Ruloniki z parmeńskiej na francuskim cieście.

Ruloniki z parmeńskiej na francuzie. Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Ruloniki z parmeńskiej na francuzie.

 

  • kilka plasterków szynki parmeńskiej,
  • 3 łyżki serka kremowego,
  • kawałek papryki,
  • garstka świeżej rukoli,
  • 3 kawałki ciasta francuskiego,

Sposób przygotowania:

Ruloniki z parmeńskiej na francuzie.
Ciasto francuskie kroimy na malutkie kanapeczki, pieczemy w piekarniku, 120 stopni, 20 minut. Na plasterki szynki nakładamy serek, kawałek papryki,rukolę i zwijamy w kształtny rulonik. Na gotową kromeczkę z ciasta francuskiego nakładamy rulonik z szynki parmeńskiej. SMACZNEGO.
Ruloniki z parmeńskiej na francuzie.
Jako pierwsze pieczemy kanapeczki z ciasta .