Sposób przygotowania:
Rurki kakaowe z kremem kokosowym.
Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia na stolnicę,posiekać z masłem lub margaryną na wiórki ostrym nożem,zsunąć na stos,zrobić dołek wbić żółtka,dodać cukier,cukier waniliowy,kakao,śmietankę.Wyrabiać rękoma i zagnieść ciasto w kulę i wstawić do lodówki na pół godziny.Rozgrzać piekarnik i na- -tłuścić stożkowe foremki resztą masła lub margaryny.Ciasto rozwałkować,odrywać średnie kawałki i zalepiać nimi szczelnie foremki i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 st.C i piec 20 min.Międzyczasie sporządzić nadzienie śmietanowo-kokosowe miksując składniki w ubijarce,a następnie,przełożyć nadzienie do miski i schłodzić w lodówce.Rurki po upieczeniu wyjąć,ostudzić,wyjąć delikatnie foremki spod ciasta i nadziewać rurki nadzieniem.