Sposób przygotowania:
Rybna z pulpecikami
Z zupy wyjąć rybę, zemleć kajzerkę namoczyć, a kiedy będzie miękka, odcisnąć, dodać do ryby (zamiast kajzerki można dodać 3 łyżki tartą bułki). Cebulkę drobno posiekać, przesmażyć na oleju, połączyć z rybą. Do masy dodać jajko i drobno posiekaną natkę.Wyrobić, uformować kulki, ugotować na parze lub w małej ilości wody włożyć do zupy.Dodać groszek, posypać natką.
edytaha
margro
edytaha
Jeśli ktoś zechce skorzystać z Twojego przepisu, to będzie chciał mieć wszystko napisane od początku do końca. Jeśli chcesz, aby skorzystał z Twojego przepisu na zupę rybną, należałoby wstawić adres strony. Podajesz dokładne ilości wszystkich dodatków do pulpetów, ale nie podajesz ilości ryby, do jakiej należy je dodać. Ile to ma być: 5 dag? Pół kilo? Poza tym kajzerkę polecasz zemleć, a co z rybą? Kruszysz ją widelcem? Przeczytaj ten przepis dokładnie kilka razy, to zauważysz, że należałoby go poprawić, może wtedy ktoś zechce z niego skorzystać.
edytaha
elzbieta8960
darmiona