Sposób przygotowania:
Ryż tricolore
Brokuła dzielimy na małe różyczki,gotujemy w osolonej wodzie.
Kukurydzę odsączamy na sitku.
Z papryki usuwamy gniazdo nasienne,kroimy ją w paseczki.Podduszamy na maśle.
Ryż gotujemy w lekko osolonej wodzie.
Gdy lekko ostygnie rozcinamy torebkę,wsypujemy do miski i dodajemy warzywa.Mieszamy doprawiając do smaku.Dodajemy masło i chwilę podgrzewamy całość.
Kukurydzę odsączamy na sitku.
Z papryki usuwamy gniazdo nasienne,kroimy ją w paseczki.Podduszamy na maśle.
Ryż gotujemy w lekko osolonej wodzie.
Gdy lekko ostygnie rozcinamy torebkę,wsypujemy do miski i dodajemy warzywa.Mieszamy doprawiając do smaku.Dodajemy masło i chwilę podgrzewamy całość.