Sposób przygotowania:
Ryżowa sałatka wiosenna
Do gotującej się wody dodać sok z cytryny i skórkę cytryny. (z jednej cytryny)
Wsypujemy ryż i gotujemy razem z cytryną i gotować go 19-20min.
Szparagi oczyścić i gotować 7min aż będą miękkie.
Pokroić na około 1cm.
Seler umyć i pokroić w kostkę.
Pokroić łososia w paski.
Sos zrobić z soku z cytryny i musztardy.
Układać na talerzu i podlewać sokiem.
Wsypujemy ryż i gotujemy razem z cytryną i gotować go 19-20min.
Szparagi oczyścić i gotować 7min aż będą miękkie.
Pokroić na około 1cm.
Seler umyć i pokroić w kostkę.
Pokroić łososia w paski.
Sos zrobić z soku z cytryny i musztardy.
Układać na talerzu i podlewać sokiem.