kasiunia11

kasiunia11

Starszy Kucharz
[Przepisów: 30]

Ryżowa z koperkiem

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Danie te spożywają osoby, które obecnie są na diecie. Danie sałatkowe zapewnia całkowitą dietę oraz dzienną dawkę energii.Spożywać z sokiem

Ryżowa z koperkiem

Składniki:

Ryżowa z koperkiem

 

Sposób przygotowania:

Ryżowa z koperkiem
- Ryż gotujemy na sypko, jajka na twardo. Studzimy. - Ogórki myjemy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach.Lekko solimy, odstawiamy na 10 minut, następnie odciskamy. - Koperek myjemy, osuszamy i siekamy. Jajka obieramy i kroimy w kostkę. - Do ryżu dodajemy ogórka, jajka i koperek. Doprawiamy i mięszamy z majonezem.

Tagi:

ryż jajko jajka