Sposób przygotowania:
Rzodkiewki w śmietanie z koperkiem
Rzodkiewki kroimy na bardzo cieniutkie płatki (u mnie takie prawie przezrczyste), solimy, odstawiamy na czas przygotowania sosu. Śmietanę doprawiamy solą, pieprzem. Koperek drobno siekamy i dorzucamy do masy śmietanowej. Ścieramy skórkę z połowy cytryny i łączymy ze śmietaną. Mieszamy wszystko razem. Kiedy smaki się przegryzą, mieszamy z rzodkiewkami i odstawiamy do schłodzenia na minimum 1/2 godziny. Podajemy schłodzone.
Ela Dz
zufikowo
Ela Dz napisał(a):
edytaha
Hihihi, musisz sama odwracać przed wstawieniem :)
zufikowo
edytaha napisał(a):
zbysiowa
No takie zamieścili jakie wstawiłaś :D
Poprawiłam co by się nie wylało:))
Ela Dz
zufikowo
Ela Dz napisał(a):