Sposób przygotowania:
Sałatka Chamberry
Wierzchołki pomidorów odciąć, ostrożnie wydrążyć.
Pomidory marynować w winegret przez 1 godzinę.
Podczas marynowania pomidorów, wymieszać homara, łososia, karczochy, zieloną fasolkę i korniszony, połączyć z majonezem.
Pomidory wyjąć z marynaty, wypełnić sałatką.
Na schłodzonych talerzach ułożyć gniazda z sałaty, w środku położyć pomidory. Sałatkę polać marynatą i podawać.
Pomidory marynować w winegret przez 1 godzinę.
Podczas marynowania pomidorów, wymieszać homara, łososia, karczochy, zieloną fasolkę i korniszony, połączyć z majonezem.
Pomidory wyjąć z marynaty, wypełnić sałatką.
Na schłodzonych talerzach ułożyć gniazda z sałaty, w środku położyć pomidory. Sałatkę polać marynatą i podawać.