Sposób przygotowania:
Sałatka chińska na ciepło
Grzyby munn 15 minut moczyć , następnie 15 minut gotować. Ostudzone pokroić na mniejsze kawałki.
Marchewkę ugotować, pokroić w krążki (bardzo cienko).Nastepnie ugotować groszek.
Osobno gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu.
Teraz bierzemy filet (bądź udka wyfiletowane) kroimy na mniejsze kawałki i smażymy . Pod koniec smażenia dodajemy przeciśnięte 2 ząbki czosnku.
Następnie mięso,marchewkę, groszek , pędy bambusa i grzyby wymieszać. na koniec wrzucamy makaron.
Wymieszaną potrawę przyprawiamy pieprzem. solą, sosem sojowym i stopniowo dodajemy oleek samba z umiarem :) (uwaga ostry!).
Podawać na ciepło. Smacznego!
Marchewkę ugotować, pokroić w krążki (bardzo cienko).Nastepnie ugotować groszek.
Osobno gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu.
Teraz bierzemy filet (bądź udka wyfiletowane) kroimy na mniejsze kawałki i smażymy . Pod koniec smażenia dodajemy przeciśnięte 2 ząbki czosnku.
Następnie mięso,marchewkę, groszek , pędy bambusa i grzyby wymieszać. na koniec wrzucamy makaron.
Wymieszaną potrawę przyprawiamy pieprzem. solą, sosem sojowym i stopniowo dodajemy oleek samba z umiarem :) (uwaga ostry!).
Podawać na ciepło. Smacznego!