Sposób przygotowania:
Sałatka z zupki chińskiej
Przyprawę z zupki chińskiej wymieszać w gorącej wodzie.
Makaron pokruszyć, zalać rozpuszczoną przyprawą, przykryć i odstawić do napęcznienia.
Por tylko biała część opłukać, osuszyć a następnie pokroić w prążki,kukurydze odsączyć z zalewy, natomiast ser żółty zetrzeć na tarce.
Wszystkie składniki połączyć z makaronem kuksu dodać majonez i wymieszać.
W razie potrzeby doprawić do smaku.
Makaron pokruszyć, zalać rozpuszczoną przyprawą, przykryć i odstawić do napęcznienia.
Por tylko biała część opłukać, osuszyć a następnie pokroić w prążki,kukurydze odsączyć z zalewy, natomiast ser żółty zetrzeć na tarce.
Wszystkie składniki połączyć z makaronem kuksu dodać majonez i wymieszać.
W razie potrzeby doprawić do smaku.
gusia1000