Sposób przygotowania:
Sałatka imprezowa
Makaron gotuję w osolonej wodzie, odcedzam.
Szynkę kroję w kostkę. Paprykę konserwową i ogórki konserwowe kroję także w kostkę.
Do makaronu dodaję posiekanego pora, odsączoną kukurydzę z puszki, pokrojoną w kostkę szynkę, pokrojone ogórki konserwowe i paprykę konserwową.
Wszystkie składniki mieszam z majonezem. Doprawiam na koniec do smaku.
Wstawiam do lodówki do schłodzenia na minimum 1 godzinę.
Szynkę kroję w kostkę. Paprykę konserwową i ogórki konserwowe kroję także w kostkę.
Do makaronu dodaję posiekanego pora, odsączoną kukurydzę z puszki, pokrojoną w kostkę szynkę, pokrojone ogórki konserwowe i paprykę konserwową.
Wszystkie składniki mieszam z majonezem. Doprawiam na koniec do smaku.
Wstawiam do lodówki do schłodzenia na minimum 1 godzinę.