Sposób przygotowania:
Sałatka jajeczna z kaparami i chrzanem
Jajka gotujemy na twardo.
Czerwoną cebulę kroimy w kostkę i wrzucamy do sporej miski.
Dodajemy kapary oraz paprykę marynowaną pokrojoną w kostkę.
Jajka kroimy w kostkę i dodajemy do reszty składników razem z soczewicą odsączoną z zalewy.
Łączymy majonez z chrzanem, dodajemy sól ziołową oraz pieprz. Dodajemy sos do sałatki i mieszamy.
Czerwoną cebulę kroimy w kostkę i wrzucamy do sporej miski.
Dodajemy kapary oraz paprykę marynowaną pokrojoną w kostkę.
Jajka kroimy w kostkę i dodajemy do reszty składników razem z soczewicą odsączoną z zalewy.
Łączymy majonez z chrzanem, dodajemy sól ziołową oraz pieprz. Dodajemy sos do sałatki i mieszamy.