Sposób przygotowania:
Sałatka jarzynowa z szynką
Warzywa myjemy i oczyszczamy. Marchew gotujemy w osolonej wodzie, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo. Studzimy i obieramy. Kroimy w kostkę.
Warzywa konserwowe odcedzamy z zalewy. Jabłka obieramy i kroimy w kostkę. Szynkę kroimy w kostkę. Cebulę obieramy i siekamy w kostkę. Warzywa mieszamy z szynką. Dodajemy musztardę, sól, pieprz do smaku i majonez. Dokładnie mieszamy.
Smacznego!
Warzywa konserwowe odcedzamy z zalewy. Jabłka obieramy i kroimy w kostkę. Szynkę kroimy w kostkę. Cebulę obieramy i siekamy w kostkę. Warzywa mieszamy z szynką. Dodajemy musztardę, sól, pieprz do smaku i majonez. Dokładnie mieszamy.
Smacznego!