Sposób przygotowania:
Sałatka jesienna
Makaron ugotować w osolonej wodzie. 10minut odcedź. Brokuły podzielić na małe różyczki, gotować 5minut w osolonej wodzie, odcedzić, przelać zimną wodą. Na łyżce oliwy podsmażyć mięso, dodać migdały i uprażyć. Następnie mięso przestudzone pokroić w paski, wymieszać z brokułami i makaronem, paprykę pokrojoną w małą kostkę i posiekaną cebulą i czosnkiem.
Sos
Ocet wymieniać z resztą oliwy, czosnkiem i cebulą , parmezanem oraz zsiekaną natką, przyprawić solą, pieprzem zalej sałatkę. Przykryj i odstaw na 30minut by składniki się przegryzły. Przed podaniem można doprawić do smaku.
Sos
Ocet wymieniać z resztą oliwy, czosnkiem i cebulą , parmezanem oraz zsiekaną natką, przyprawić solą, pieprzem zalej sałatkę. Przykryj i odstaw na 30minut by składniki się przegryzły. Przed podaniem można doprawić do smaku.