Sposób przygotowania:
Sałatka kalafiorowa
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, pokroić w kostkę.
Ogórki zielone obrać, również pokroić.
Kalafiora średniej wielkości, zetrzeć na tarce o dużych otworach.
Koperek świeży opłukać, osączyć, pokroić.
Wymieszać wszystkie składniki razem, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.
Przełożyć sałatkę do salaterki, podawać zaraz po przygotowaniu.
Smacznego ?
Ogórki zielone obrać, również pokroić.
Kalafiora średniej wielkości, zetrzeć na tarce o dużych otworach.
Koperek świeży opłukać, osączyć, pokroić.
Wymieszać wszystkie składniki razem, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.
Przełożyć sałatkę do salaterki, podawać zaraz po przygotowaniu.
Smacznego ?