Sposób przygotowania:
Sałatka makaronowa z fetą
Jajka gotuję na twrdo, obieram i drobno kroję w kostkę. Makaron gotuję w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy al'dente. Studzę.
Ogorki konserwowe drobno siekam. Cebulę obieram i kroję w kostkę. Natkę pietruszki myję i drobno siekam. Fetą drobno siekam. Szynkę kroję w kostkę. Wszystkie składniki łącze ze sobą. Dodaję majonez, jogurt sól i pieprz do smaku. Mieszam.
Pozostawiam w lodówce na ok 30 min.
Ogorki konserwowe drobno siekam. Cebulę obieram i kroję w kostkę. Natkę pietruszki myję i drobno siekam. Fetą drobno siekam. Szynkę kroję w kostkę. Wszystkie składniki łącze ze sobą. Dodaję majonez, jogurt sól i pieprz do smaku. Mieszam.
Pozostawiam w lodówce na ok 30 min.