Sposób przygotowania:
Sałatka nr 10 Brzoskwiniowa Dieta 1200 kalorii
1. Pierś z kurczaka myjemy doprawiamy, zawijamy w folię aluminiową i pieczemy pół godziny w nagrzanym piekarniku.
2. Liście szpinaku myjemy i osuszamy w wirówce. Układamy na talerzu.
3. Brzoskwinię myjemy i kroimy w plasterki.
4. Awokado obieramy ze skórki, myjemy i również kroimy.
5. Kurczaka kroimy w kosteczkę.
6. Wszystkie składniki układamy kolejno na szpinaku, komponując sałatkę.
Smacznego!
2. Liście szpinaku myjemy i osuszamy w wirówce. Układamy na talerzu.
3. Brzoskwinię myjemy i kroimy w plasterki.
4. Awokado obieramy ze skórki, myjemy i również kroimy.
5. Kurczaka kroimy w kosteczkę.
6. Wszystkie składniki układamy kolejno na szpinaku, komponując sałatkę.
Smacznego!