Sposób przygotowania:
Sałatka nr 7 Truskawki z fetą - dieta 1200 kalorii
1. Sałatę myjemy, dzielimy na listki i układamy dookoła talerzyka.
2. Truskawki obieramy z szypułek, płuczemy i kroimy na ćwiartki. Ukladamy na salacie w kształcie korony.
3.Obieramy awokado ze skórki, wyciągamy pestkę, płuczemy i kroimy na paski.
4. Fetę kroimy w kosteczkę i wykładamy na środek kompozycji.
5. Truskawki polewamy octem balsamicznym.
2. Truskawki obieramy z szypułek, płuczemy i kroimy na ćwiartki. Ukladamy na salacie w kształcie korony.
3.Obieramy awokado ze skórki, wyciągamy pestkę, płuczemy i kroimy na paski.
4. Fetę kroimy w kosteczkę i wykładamy na środek kompozycji.
5. Truskawki polewamy octem balsamicznym.
zbysiowa
haniakson