Sposób przygotowania:
Sałatka pieczarkowa z kolorowym tortelli
Tortellini ugotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem 1 łyżeczki oleju,odcedzić,wystudzić.
Pieczarki pokroić w cienkie kawałki,usmażyć na 1 łyżce oleju,lekko posolić,dodać do pierożków.
Dodać posiekany szczypiorek,porwaną na małe kawałki sałatę,odrobinę posolić.
Czosnek przecisnąć przez praskę,dodać majonez,jogurt i pieprz,polać sałatkę ,lekko wymieszać.
Smacznego.
Pieczarki pokroić w cienkie kawałki,usmażyć na 1 łyżce oleju,lekko posolić,dodać do pierożków.
Dodać posiekany szczypiorek,porwaną na małe kawałki sałatę,odrobinę posolić.
Czosnek przecisnąć przez praskę,dodać majonez,jogurt i pieprz,polać sałatkę ,lekko wymieszać.
Smacznego.
Bahus
msewka
luna
Natala1210