Sposób przygotowania:
Sałatka rozmaitości po włosku.
Warzywa opłukać i pokroić w kostkę,tak samo ser i szynkę.Oliw-
-ki wyjąć ze słoiczka i odsączyć.Dodać do sałatki w całości lub
pokrojone.Dać dwie łyżki oliwy do sałatki lub sosu vinegrete,sok
z cytryny,sól i pieprz zielony w kulkach.Wymieszać dwiema łyż-
-kami.Przybrać świeżymi listkami melisy.Podawać z bagietkami
i dipami.
-ki wyjąć ze słoiczka i odsączyć.Dodać do sałatki w całości lub
pokrojone.Dać dwie łyżki oliwy do sałatki lub sosu vinegrete,sok
z cytryny,sól i pieprz zielony w kulkach.Wymieszać dwiema łyż-
-kami.Przybrać świeżymi listkami melisy.Podawać z bagietkami
i dipami.
iwona3004
marietta