Sposób przygotowania:
Sałatka warzywna
Sałatę umyć i porwać na mniejsze kawałki. Ogórka obrać ze skórki.
Pomidory, ogórka oraz ser feta pokroić w kostkę. Kukurydzę i oliwki odsączyć z zalewy, oliwki pokroić na plasterki.
Cebulę obrać i posiekać drobno. Wszystkie warzywa wymieszać w misce.
Olej, cukier, sosy oraz przeciśnięty przez praskę czosnek wymieszać.
Przed podaniem warzywa wymieszać z sosem.
Pomidory, ogórka oraz ser feta pokroić w kostkę. Kukurydzę i oliwki odsączyć z zalewy, oliwki pokroić na plasterki.
Cebulę obrać i posiekać drobno. Wszystkie warzywa wymieszać w misce.
Olej, cukier, sosy oraz przeciśnięty przez praskę czosnek wymieszać.
Przed podaniem warzywa wymieszać z sosem.