Sposób przygotowania:
Sałatka węgierska
Wszystkie warzywa umyć. Ziemniaki obrać i ugotować. Jajka ugotować na twardo. Ogórki pokroić w plasterki, paprykę i sałatę w niedługie paski. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić drobno. Ugotowane i ostudzone ziemniaki pokroić w plasterki, to samo z jajkami. Wszystko razem połączyć, dodać kukurydzę i wymieszać z majonezem (opcjonalnie można dodać również ketchup) i doprawić solą i pieprzem.
W zależności od tego jak chcemy, żeby sałatka wyglądała lub w jakiej postaci chcemy ją spożywać, warzywa możemy pokroić bardzo drobno, a nie w plasterki, jak jest w opisie.
W zależności od tego jak chcemy, żeby sałatka wyglądała lub w jakiej postaci chcemy ją spożywać, warzywa możemy pokroić bardzo drobno, a nie w plasterki, jak jest w opisie.
Funia
karita
miki
lalunia651