lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Sałatka wiosenna 3

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Bardzo smaczna sałatka można jeść jako przekąskę

Sałatka wiosenna 3 Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Sałatka wiosenna 3

 

  • rukola 140 gram
  • kosteczka czosnku
  • fasolka czerwona z puszki 100 gram
  • 4 jajka ugotowane
  • cebulka marynowana
  • ser oscypek 5 plasterków
  • 1 łyżka oliwy z oliwek

Sposób przygotowania:

Sałatka wiosenna 3
Ugotowałam jajka na twardo potem pokroiłam drobno. Rukole włożyłam o półmiska posypałam kostką czosnkowa pokruszyłam ja w palcach i posypałam. Jajka posypałam na rukole . Dodałam cebulkę marynowana około 20 sztuk. Fasolkę czerwoną dodałam prawie na końcu . Oscypek pokroić w grubszą kostkę ,plasterków i posypać sałatkę .Oliwa z oliwek delikatnie polewamy sałatkę .teraz mieszamy. Wszystkie składniki przejdą kostka czosnkowa bardzo smaczne oryginalny smak .
Sałatka wiosenna 3
Potrzebujemy 140 gram rukoli która wkladamy do miseczki
Sałatka wiosenna 3
Posypujemy na przemian skladniki na sam koniec dodajemy oliwe z oliwek
Sałatka wiosenna 3
Sałatka wyglada orginalnie i tak też smakuję polecam jako przekąskę