Sposób przygotowania:
Sałatka z duszonymi grzybami
Jajka obieram. Kroję w kostkę. Ser żółty trę na tarce o grubych oczkach.
Grzyby myję, obieram kroję w drobną kostkę. Cebulkę obieram i kroję w kostkę.
W garnku o grubym dnie rozgrzewam masło dodaję grzyby i cebulę solę i pieprze do smaku.
Duszę na rumiano. Studzę. Dodaje do miski.
Ogórki konserwowe kroję w kostkę.
Na koniec dodaję drobno posiekaną natkę. Dodaję sól i pieprz oraz majonez i jogurt.
Mieszam.
Grzyby myję, obieram kroję w drobną kostkę. Cebulkę obieram i kroję w kostkę.
W garnku o grubym dnie rozgrzewam masło dodaję grzyby i cebulę solę i pieprze do smaku.
Duszę na rumiano. Studzę. Dodaje do miski.
Ogórki konserwowe kroję w kostkę.
Na koniec dodaję drobno posiekaną natkę. Dodaję sól i pieprz oraz majonez i jogurt.
Mieszam.