Sposób przygotowania:
sałatka z dymką
ryż gotujemy i odstawiamy do ostygnięcia.
Pieczarki kroimy w drobną kostkę. Podsmażamy na bardzo małej ilości oliwy z oliwek.
Dymkę - sam szczypior drobno siekamy, im drobniej tym lepiej
Ryż , pieczarki, dymkę, majonez łączymy i dokładnie razem mieszamy. Na samym końcu doprawiamy do smaku solą i dużą ilością pieprzu.
Sałatka gotowa!
SMACZNEGO:)
Pieczarki kroimy w drobną kostkę. Podsmażamy na bardzo małej ilości oliwy z oliwek.
Dymkę - sam szczypior drobno siekamy, im drobniej tym lepiej
Ryż , pieczarki, dymkę, majonez łączymy i dokładnie razem mieszamy. Na samym końcu doprawiamy do smaku solą i dużą ilością pieprzu.
Sałatka gotowa!
SMACZNEGO:)