Sposób przygotowania:
Sałatka z filetem i ogórkiem kiszonym
Por cieniutko pokroić w krążki, pomidory i ogórki kiszone pokroić w kostkę.
Filet oczyścić i pokroić w kostkę i usmażyć na margarynie. Posypać odrobiną kucharka i przyprawą kebab- gyros, mieszając co chwilę smażyć do miękkości.
Gdy będzie miękkie odstawić do wystudzenia. Wszystko delikatnie połączyć i wymieszać razem z zimnym filetem.
Pod koniec dodać odsączony groszek konserwowy. Przyprawić pieprzem, przyprawą kucharek, dodać majonez i wymieszać.
Filet oczyścić i pokroić w kostkę i usmażyć na margarynie. Posypać odrobiną kucharka i przyprawą kebab- gyros, mieszając co chwilę smażyć do miękkości.
Gdy będzie miękkie odstawić do wystudzenia. Wszystko delikatnie połączyć i wymieszać razem z zimnym filetem.
Pod koniec dodać odsączony groszek konserwowy. Przyprawić pieprzem, przyprawą kucharek, dodać majonez i wymieszać.