Sposób przygotowania:
Sałatka z jajek i fasoli
Jajka ugotować na twardo.
Jedno pokroić w plastry i odłożyć do dekoracji, pozostałe posiekać.
Groszek i fasolę odcedzić.
Dymkę ze szczypiorem umyć i posiekać.
W przezroczystej salaterce układać warstwami: jajka, groszek i fasolę.
Każdą warstwę posypać solą oraz pieprzem.
Wierzch posypać posiekanymi dymką i szczypiorem.
Grubo polać majonezem.
Udekorować jajkiem.
Jedno pokroić w plastry i odłożyć do dekoracji, pozostałe posiekać.
Groszek i fasolę odcedzić.
Dymkę ze szczypiorem umyć i posiekać.
W przezroczystej salaterce układać warstwami: jajka, groszek i fasolę.
Każdą warstwę posypać solą oraz pieprzem.
Wierzch posypać posiekanymi dymką i szczypiorem.
Grubo polać majonezem.
Udekorować jajkiem.