Sposób przygotowania:
Sałatka z kapusty pekińskiej
Umyte liście pokroić w kawałki o szerokości 5 cm
Na patelnię dodać olej,imbir i kapustę,smażyć 2-3 min do zeszklenia.Na koniec wsypać cukier wymieszać , wyjąć .
Na patelnię wlać bulion,wsypać skórkę doprowadzić do wrzenia.Dodać sok wymieszany z mąką ziemniaczaną,mieszać jeszcze przez minutę.Zjąć z gazu dodać kapustę,zamieszać .Podawać!
Na patelnię dodać olej,imbir i kapustę,smażyć 2-3 min do zeszklenia.Na koniec wsypać cukier wymieszać , wyjąć .
Na patelnię wlać bulion,wsypać skórkę doprowadzić do wrzenia.Dodać sok wymieszany z mąką ziemniaczaną,mieszać jeszcze przez minutę.Zjąć z gazu dodać kapustę,zamieszać .Podawać!
tokijka