Sposób przygotowania:
Sałatka z kaszą jaglaną, kaparami i jajkiem
Kaszę płuczemy, a następnie gotujemy al dente w osolonej wodzie. Odcedzamy i zostawiamy, żeby przestygła.
Rzodkiewki dokładnie myjemy i kroimy w pół lub ćwierćplasterki. Groszek konserwowy odsączamy z zalewy. Jajka kroimy w kostkę.
Łączymy wszystkie składniki. Dodajemy kapary.
Robimy sos mieszając zawartość torebki z oliwą. Wlewamy sos do sałatki i mieszamy.
Rzodkiewki dokładnie myjemy i kroimy w pół lub ćwierćplasterki. Groszek konserwowy odsączamy z zalewy. Jajka kroimy w kostkę.
Łączymy wszystkie składniki. Dodajemy kapary.
Robimy sos mieszając zawartość torebki z oliwą. Wlewamy sos do sałatki i mieszamy.